Danske Anlægsgartneres Garanti og Ankenævn

Anlægsgartner TH. Skov Larsen er medlem af Danske Anlægsgartner

Anlægsgartner Th. Skov Larsen ApS er medlem af den landsdækkende brancheforening Danske Anlægsgartner.

Medlemmer af Danske Anlægsgartnere er som de eneste i den grønne sektor omfattet af en garantiordning. Det betyder, at Danske Anlægsgartnere garanterer for deres medlemmers arbejde. Den samlede pris på anlægsgartnerens arbejde skal blot være på mellem 3.000 og 1.000.000 kr. 

Vore kunder er således sikret klagemulighed samt mulighed for at få klagen vurderet af et uvildigt ankenævn, hvis der går noget galt.

Læs mere om Danske Anlægsgartneres Garanti og Ankenævn her
 Håndværkets Evalueringscenter

Anlægsgartner TH. Skov Larsen er medlem af Håndværkets Evalueringscenter


Anlægsgartner Th. Skov Larsen ApS er tilmeldt Håndværkets Evalueringscenter, som tilbyder vores kunder at give deres mening om vores arbejde til kende. 

Håndværkets Evalueringscenter hjælper os i vores systematiske arbejde på at bibeholde vores gode kunderelationer og meget høje kundetilfredshed.

Håndværkets Evalueringscenter trækker hvert kvartal lod blandt de kunder, som har evalueret en håndværker. Vinderen får refunderet det beløb som regningen lyder på incl. moms dog max. 10.000 kr.

Håndværkets Evalueringscenter er etableret og finansieret af Håndværksrådet i tæt samarbejde med en række brancheorganisationer. Deres formål er at styrke relationen mellem forbrugere og håndværkere,

Læs mere om Håndværkets Evalueringscenter her